CAMPIONAT d'ESPANYA JIU JITSU 2011

diumenge, 20 de març del 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE JIU JITSU


S’ha celebrat aquest passat cap de setmana el Campionat de Catalunya de Jiu Jitsu sènior classificatori pel Campionat d’Espanya de l’especialitat a la localitat de Sentmenat i organitzat per la Federació Catalana de Judo i DA i el Judo Club Sentmenat i amb una notable participació de clubs i esportistes.

La Catalunya Central hi va estar representada per l’equip de la SAS de Súria que hi va obtenir uns molts bons resultats:

En categoria de lluita -69 Kg en Ruben Cabanilla va fer una gran competició guanyant 4 dels 5 enfrontaments previs de la lligueta classificatòria , però va caure en semifinals obtenint finalment un merescut bronze.

Igual classificació va obtenir Carles Vidal en -85 Kg. després d’una duríssima lliga i que el va obligar a retirar-se a les semifinals per lesió.

Millor resultats va obtenir Eduard Solsona en -77 Kg , ja que es va desfer dels seus rivals fent una competició molt tàctica i derrotant contrincats de molta més experiència: primer lloc i Campionat de Catalunya per Solsona que segueix engreixant el seu llarg ja palmarès esportiu.

Finalment en la modalitat de Duo Kata es van confirmar els pronòstics i les parelles Ruben Cabanilla / Eduard Solsona i Sheila Domínguez / Eva Salvador s van classificar sense problemes pel proper Campionat d’Espanya que es celebrarà a la localitat de Villaviciosa de Odón els dies 2 i 3 d’Abril.

Aquests esportistes es concentraran ara amb la selecció catalana que es deplaçarà al campionat representant Catalunya i que es complementarà amb la presencia de Gaspar Gamisans , tècnic de la SAS que representarà a l’arbitratge català




1 comentari:

Asier (El de Pater) ha dit...

Carles !!!!!

Te dije que no te lesionases....

Siempre que quiero luchar contigo buscas alguna excusa para escaquearte.

¿Estas bien?

¿Vendrás a Madrid o me dejarás con las ganas de luchar contra ti?

Un saludo desde Euskadi.

AIo.