CAMPIONAT d'ESPANYA JIU JITSU 2011

dimarts, 5 de maig del 2009

CAMPIONAT CATALUNYA JIU JITSU



Aquest cap de setmana ha tingut lloc a les instal·lacions de les Llars Mundet el campionat de Catalunya de Jiu Jitsu en les categories de promoció corresponent a l’any 2009.
La Catalunya Central hi ha estat representada per un bon grup d’esportistes de la secció de Jiu Jitsu de la SAS de Súria.

En categoria minibenjamí , medalla de bronze per en Javi Arnaldo i Aleix Lòpez que durant molta estona van liderar la competició. Uns petits errors a la final els van treure les opcions d’arribar més lluny al podi. Van particpar també en aquesta categoria : Javier Sola, Brenda Sàez i Xavier Rubinart.

En categoria Benjamí tercer lloc també de Ferran Gamisans i Arnau Villar, parella de nova formació i bona projecció de futur. Van participar-hi també: Oscar Sànchez, Raul Roca , David Espinosa i Adrià Sorribas

En categoria Aleví , 5ena posició per Anna Villar i Rosa Cano

En categoria infantil medalla de plata per Beth Vidal i Anna Rios i primer lloc per Beth Vidal en la modalitat de lluita.

En categoria cadet primer lloc d’Adrià Lòpez i Toni Lòpez en duo i segon lloc de Ruben Cabanilla en lluita.

Finalment en categoria júnior brillant primer lloc d’en Toni Anguita en la modaltat de lluita.
Grans resultats doncs d’aquest equip entrenat pel navassec Gaspar Gamisans. Cal esmentar també la participació com a àrbitres de : Albert i Jordi Rubinart, Francesc Cazorla, Eva Salvador i Albert Dalmau

Amb aquests resultats han estat seleccionats per representar Catalunya en els propers campionats d’Espanya a celebrar del 8 al 10 de maig a Tres Cantos ( Madrid ) : Beth Vidal , Adrià Lòpez, Toni Lòpez , Toni Anguita i Carles Vidal.
La selecció catalana estarà dirigida per segon any consecutiu per en Gaspar Gamisans.

1 comentari:

El Rincón del Jiu Jitsu ha dit...

¡¡Mucha suerte chavales!!

Todos los pequeños jiujitsukas de España sois el futuro del Jiu Jitsu español.

Mucho ánimo para este próximo campeonato de España 2009.

Un saludo desde Madrid!!

Leticia