CAMPIONAT d'ESPANYA JIU JITSU 2011

dijous, 28 de gener del 2016

CAMPIONAT CATALUNYA JIU JITSU

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a les instal3lacions de les llars Mundet ( Barcelona ) el campionat de Catalunya de jiu jitsu en categories infantil, cadet , júnior i sènior. La SAS de Súria hi ha estat representada per un equip de competició que ha obtingut uns molt bons resultats. En modalitat duo infantil la parella Xavier Rubinart i Marc Gómez van assolir la primera posició en una discutida categoria masculina. El mateix Marc Gómez fent parella amb Mireia Soler van obtindre una meritòria plata en categoria mixte. En duo cadet, Marc Bayona i Vlad Sobol van assolir la plata en la que era la seva segona competició oficial, mostrant una gran evolució i essent una ferma promesa de futur. En categoria Júnior , Aleix López i Toni Rodríguez van obtindré l’or amb autoritat , la mateixa posició que van assolir Sheila Domínguez i Toni Rodríguez en duo sènior mixte al derrotar a la final a Garcia i Fazil ( Okamishin ). En la modalitat de lluita van seguir els bons resultats. En categoria cadet -69 Kg , Aleix López es va imposar amb claredat al derrotar a Robles ( Pantiquet ) , aconseguint l’or. Vlad Sobol va aconseguir l’Or també al derrotar a Albert alba a semis i a Eric Torrecilla a la final de -77 Kg. En categoria -62 kg. Marc Bayona va estar a punt de donar la gran sorpresa al derrotar a Lopez i Eroles , però caure amb Cerezo ( Verneda ) a la final; assolint una meritòria Plata. Finalment , Ruben Cabanillas , un experimentat competidor malgrat la seva joventut, va imposar la seva depurada tècnica per superar a Monge, Maull i Forreitier ( Montserrat ) i guanyar la final a Valls ( Nippon Prat ). Proclamant-se així un any més campió de Catalunya sènior en – 69 Kg. Després d’aquest resultats , la propera cita es el 6 i 7 de febrer on Aleix López i Toni Rodríguez es concentraran amb la selecció espanyola per buscar plaça pel mundial júnior. Així mateix , el dia 7 de febrer Sheila Domínguez i Toni Rodríguez participaran en el campionat d’Espanya sènior en la categoria Duo Mixte i Ruben Cabanillas en lluita -69 kg. FOTO : d’esquerra a dreta Jordi Rubinart ( àrbitre), Ruben Cabanillas, Ferran Gamisans ( delegat ), Vlad sobol , Toni Rodríguez,Marc Bayona, Aleix López, Xavier Rubinart, Marc Gómez, Mireia Soler,Sheila Domínguez, Gaspar Gamisans ( tècnic )